Türkiye genelinde 20 şube ve 80 bayi sayısına ulaşmayı başaran, İnterton işitme cihazları’nın Türkiye’deki tek distribütörü olan Duymer İşitme Cihazları Merkezi, hedeflerini büyütmey devam ediyor. Duymer İşitme Cihazları Genel Müdürü Figen Baz, “Merkezimiz Türkiye Genelinde 150 satış noktası ile yıllık ortalama 40 bin hastanın işitme sorununu gidermektedir. Sdece merkez binamızda 60 kişilik personel çalışıyor. Duymer’i evimden ve çalışanlarımı se ailemden ayırmıyorum. Nano teknoloji ile üretilen Interton işitme Cihazları ile kişilerdeki işitme kaybını sorun olmaktan çıkardık.” dedi.

BİRLİKTE MUTLUYUZ

işitme cihazlarının ömrünün 5 yıl iken nano teknoloji ile birlikte bu sürenin 5 kat arttığını belirten Baz, “Bu cihazları kullanan kişilerde işitme kaybı zaman içinde değişse bile, cihaz dijital olduğu için işitme testinin sonucuna göre yeniden programlanabiliyor. Kişi bir kez satın aldığı cihazı 25 yıl kullanabiliyor. bu cihazlar içindeki devre korumalarına kadar nano teknoloji ile yapıldığı için sudan etkilenmiyor ve oksitlenmiyor. bu da cihazın ömrünü arttırıyor. örneğiin banyoya ya sa denize girerken cihazı çıkarmayı unuttunuz. cihaz zarar görmüyor fakat yine de bu durum denize ya da banyoya cihazla girebilirsiniz anlamına gelmiyor. ilk işitme cihazları sadece dışarıdan gelen ses dalgalarını algılayan aletlerdi. dijital işitme cihazları insan sesini ön plana çıkaran ve gürültüyü bastıran özellikleri bulunuyor. işitme testindeki seviyeye göre de kişiye özgü ayarlamalar yapılıyor.” bilgisini verdi.

HEDEFLER BÜYÜK

“Şu anda işitme cihazı hizmeti olarak dünyada ne yapılıyorsa ülkemizde de aynısı yapılıyor.” diyen Baz, şöyle konuştu: “Dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Şu anda bayilerle birlikte satış noktalarımızın sayısı 100, yıllık cihaz satışımız da 30 bin civarında hedefimiz yıllık 40 bin işitme cihazı, 150 satış noktası. Interton’un distribütörlüğünü ala beş yıl oldu. Interton dünya genelinde her yıl çeşitli ülkelerdeki distribütörleriyle toplantı yapıyor ve birincilerini ödüllendiriyor. 2015 ve 2016 yılı cihaz satışı ile dünya birinciliğini biz aldık. Interton’un Türk Cumhuriyetleri ve Suudi Arabistan hariç Ortadoğu distribütörlüğü de bizde oralarda da yaygınlaşmayı düşünüyoruz.

Duymer Satış Bayileri
Whatsapp Hattı HEMEN ARAWHATSAPP